Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

26. 04. 2024. 23:38 >> 23:42
Čitaj mi:

NAKON SAMO JEDNE SEZONE

Lester se vratio u Premijer ligu

Lester Siti se poslije samo jedne sezone vratio u Premijer ligu, nakon što je večeras drugoplasirani Lids junajted izgubio 4:0 od Kvins Park Rendžersa u gostima.

Tim sa "Elan rouda" sada ima četiri boda zaostatka za Lesterom sa samo još jednim mečom do kraja, čime više ne mogu da prestignu klub iz Midlendsa za jedno od dva automatska mjesta za promociju.

Trećeplasirani Ipsvič bi i dalje mogao da uhvati Lester, ali čak i ako slave u svoja tri preostala meča, "lisicama" bi trebalo samo četiri boda iz dvije preostale utakmice da osvoji titulu u Čempionšipu.

Lester, čiji je devetogodišnji boravak u Premijer ligi okončan ispadanjem prošle sezone, u februaru je imao čak 14 bodova više od trećeplasiranog.

Ipak, uslijedio je veliki pad u formi, ali su ipak u posljednja dva kola pobjedama nad Vest Bromvič Albionom i Sautemptonom održali "glavu iznad vode".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније