Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

RTV Pljevlja

29. 08. 2024. 17:21 >> 17:21

Milomir Drobnjak

Šef kluba odbornika PES-a u Pljevljima istupio iz stranke

Milomir Drobnjak, šef kluba odbornika Pokreta Evropa sad (PES) u Skupštini opštine Pljevlja, podnio ostavku na članstvo u Inicijalnom odboru PES-a i istupio iz stranke.

U zvaničnom saopštenju, Drobnjak je naveo da se povlači iz PES-a zbog neslaganja sa trenutnim stanjem u stranci i neprihvatanja načina funkcionisanja u Pljevljima, prenosi RTV Pljevlja.

Drobnjak je objasnio da je, kao neko ko se tokom čitavog života zalagao za zakonitost i poštovanje procedura, smatrao neprihvatljivim trenutni rad Inicijalnog Odbora PES-a u Pljevljima.

Kako je rekao, uprkos trajanju od tri godine, PES u Pljevljima još nije formirao Organizacioni Odbor (OO), a odluke koje donosi Inicijalni Odbor često se ne poštuju, dok se ključne odluke donose mimo zvaničnih organa.

“Kao neko ko je uvijek vjerovao u važnost programskih ciljeva PES-a za razvoj ove sredine, kao što su izgradnja brze saobraćajnice i prosječna zarada od 1000 eura, želim uspjeh PES-u u budućem političkom radu”, rekao je Drobnjak.

On je dodao da će u buduće djelovati kao nezavisni odbornik u Skupštini opštine Pljevlja, o čemu će blagovremeno obavijestiti predsjednicu tog tijela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније