Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

29. 08. 2024. 17:22 >> 17:25
Čitaj mi:

marković vukšiću

"Institucija predsjednika države urušava se Milatovićevim učešćem na lokalnim izborima"

Državni sekretar Ministarstva odbrane Marko Marković poručio je da mu je drago što se u jednom, očigleno, slaže sa savjetnikom Predsjednika Crne Gore za bezbjednost i odbranu Dejanom Vukšićem, a to je da se urušava institucija predsjednika države učešćem Milatovićevim učešćem na lokalnim izborima.

"Poštovani gospodine Vukšiću, moram Vas razočarati – nisam ja taj koji treba da se brine, već Vi zato što je predsjednik Milatović, i to pred svima, tražio da se u saopštenju ne nađe informacija o odluci za razrješenje načelnika GŠ bg Lazarevića. Međutim, moram Vam i priznati da mi je drago da se u jednom očigledno slažemo, a to je gospodine Vukšiću, da se urušava institucija predsjednika države učešćem gospodina Milatovića u lokalnim izborima", naveo je Marković. 

Nada se, kaže, da će Vukšić imati hrabrosti da mu to i saopšti.

"Kao i da ga posavjetujete da svoju poziciju ne koristi kao mu i prethodnik – za opstruiranje reformi, napretka Crne Gore i zarad sitnih političkih poena. Budite hrabri u obavljanju svoje funkcije i pri tom ne razmišljajte hoćete li je time ugroziti", zaključio je Marković. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније