Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

29. 08. 2024. 17:32 >> 17:39
Čitaj mi:

u punom mandatu

Noković izabran za direktora KIC Zeta

Na juče održanoj sjednici Skupštine opštine Zeta, Branko Noković je imenovan za direktora JU KIC Zeta u punom mandatu od četiri godine.

Noković je potpredsjednik Opštinskog odbora SNP Zeta i do sada je obavljao funkciju vršioca dužnosti direktora.

“Drago mi je da je prepoznat rad, trud i ogromna energija koju sam zajedno sa svojim timom ljudi uložio prethodnih godinu dana”, kazao je Noković.

On dodaje i da su vrata ustanove uvijek bila otvorena za saradnju te da je javnost mogla pratiti svakodnevni rad sa kulturnim ustanovama širom zemlje, kao i sa drugim institucijama.

“Naši sugrađani imaju pozitivne reakcije, što nam je dodatna satisfakcija za dalji rad”, rekao je Noković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније