Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

M.M. [ Mina ]

20. 07. 2024. 10:28 >> 10:38
Čitaj mi:

TO

U Kotoru 9,58 hiljada turista

U Kotoru boravi 9,58 hiljada turista, pokazuju podaci lokalne Turističke organizacije (TO).

Od ukupnog broja turista, 7,78 hiljada je u privatnom smještaju, 1,64 hiljade u hotelskom, 92 u hostelima, a 69 u kampovima, saopšteno je Radio Kotoru iz TO Kotor.

U privatnom smještaju najbrojniji su gosti iz Srbije, Rusije, Turske, Velike Britanije i Bosne i Hercegovine (BiH).

U hotelskom smještaju je najveći broj gostiju iz Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Turske, Izraela, Francuske, Njemačke, Danske, Norveške, Finske i Srbije.

“Prema posljednjem presjeku, po podacima sa Turističko-informativnog centra, Kotor je u četvrtak obišlo 930 izletnika. U toku protekle sedmice, grad je obišlo 20,9 hiljada izletnika. Najbrojnije su bile grupe iz Turske, SAD, Poljske, Izraela i Velike Britanije”, naveli su iz TO Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније