Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J. [ Mina business ]

12. 07. 2024. 14:45 >> 14:45

PODACI TO KOTOR

U Kotoru 8,8 hiljada turista

Na području kotorske rivijere odmara 8,81 hiljada gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) Kotor.

Iz lokalne TO su rekli Radiju Kotor da u privatnom smještaju boravi 6,84 hiljade gostiju, hotelskom 1,73 hiljade, hostelima 163, a u kampovima 68.

Iz Stučne službe TO su dodali da su gosti iz Srbije, Rusije, Turske, Velike Britanije i Bosne i Hercegovine najbrojniji u privatnom smještaju, dok ih je u hotelima najviše iz Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Francuske, Njemačke i Turske.

“Po posljednjem presjeku, po podacima sa Turističko-informativnog centra, Kotor je u četvrtak obišlo 1,77 hiljada izletnika", kazali su iz TO Kotor.

U toku protekle sedmice grad je obišlo 21,62 hiljade izletnika. Najbrojnije su bile grupe iz Turske, Njemačke, SAD-a, Poljske, Rusije i Velike Britanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније