Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Beta ]

15. 07. 2024. 19:28 >> 19:28

KENIJA

Policija uhapsila serijskog ubicu, bacao tijela 42 ubijene žene na deponiju

Kenijska policija uhapsila je danas serijskog ubicu koji je priznao da je ubio 42 žene, nakon što je pronađeno devet unakaženih tijela na deponiji u Najrobiju.

Kolins Džumaisi Haluša (33) je uhapšen pošto je "priznao je da je namamio i ubio 42 žene, a zatim bacio njihova tijela na deponiju", izjavio je zvaničnik policije na konferenciji za novinare.

Osumnjičeni je uhapšen ispred jednog lokala, gdje je došao da gleda finale evropskog prvenstva u fudbalu.

"Imamo posla sa serijskim ubicom, prihopatom, kome ljudski život ne znači ništa", rekao je načelnik Uprave kriminalističke policije.

Osumnjičeni je pronađen nakon analize mobilnog telefona jedne od žrtava. U trenutku hapšenja pripremao je novo ubistvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније