Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

K. J. [ Primorski portal ]

15. 07. 2024. 10:15 >> 10:10

Ada Bojana

"Pješčani nasip barijera za kupače, ka moru i da skočiš, ali iz mora teško"

Plaža na Adi Bojani neprilagođena je kupačima nakon što je more podiglo pješčani nasip u visini od preko jednog metra. Izlazak iz vode praktično je onemogućen u dužini od oko 100 metara, piše Primorski portal.

Strmi, okomiti nasip barijera je kupačima i da uđu u vodu ukoliko nisu spretni i spremni da skaču sa visine od preko jednog metra. Ka moru i da skočiš, ali iz mora za mnoge je izlazak prava mora.

Nastanak novih reljefnih oblika na Adi Bojani posledica su jakih talasa i morskih struja.

Na pitanje Primorskog portala zašto plaža pred kraj prve polovine jula nije upodobljena za kupače, odgovorili su –more radi.

More radi, ali za očekivati je da rade i u HTP Ulcinjska rivijera te poravnaju plažu i obezbijede lakši pristup moru prilagođen kupačima.

Ulaz na Adu Bojanu se naplaćuje. Ove godine ulaz na ostrvo košta sedam eura za automobile što je za dva eura skuplje nego prethodnih godina. Do prije četiri godine važila je i naplata od euro po osobi, ali ona je ukinuta.

Komplet ležaljki sa suncobranom na Adi Bojani košta 15 eura.

Podsjetimo, jedno od najatraktivnih turističkih mjesta u Crnoj Gori – Ada Bojana prošle godine je obilježila 50 godina od osnivanja jedinstvenog kompleksa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније