Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ N1 ]

19. 07. 2024. 14:08 >> 14:13
3
Čitaj mi:

DAČIĆ SAOPŠTIO

"Likvidiran ubica policajca u okolini Loznice"

Potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca.

"Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca", izjavio je Dačić.

On se uputio na lice mjesta.

MUP Srbije ranije danas je saopštio da intenzivno traga za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

N1 podsjeća da je jedan policajac podlegao povredama, a drugi teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila 18. jula na noć, u Loznici.

Na pripadnike policije ispaljeno je nekoliko hitaca. Napadač je prvobitno identifikovan kao Hаjziri Artаn. Ispostavilo se, međutim, da je došlo do zamjene identiteta jer je osumnjičeni za ubistvo, Faton Hajrizi, putovao sa dokumentima svog brata Artana.

Policija je ta dokumenta i pronašla na mjestu ubistva.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније