Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J.

19. 07. 2024. 11:43 >> 11:50
Čitaj mi:

službe pripravne

Sistemi Aerodroma u funkciji, putnici da se informišu kod avio-kompanija

Sistemi Aerodroma Crne Gore su u funkciji, službe pripravne, putnike molimo da se informišu kod avio-kompanije, navodi se u saopštenju te avio-kompanije.

Kako navode, svi sistemi Aerodroma Crne Gore za sada su u funkciji, a sve nadležne službe su u pripravnosti.

Sa druge strane, kako su kazali, očekivano je da neke avio-kompanije tokom dana otkažu letove ili da bude kašnjenja zbog problema u zemljama polaska.

"Podsjećamo, biznisi širom svijeta, uključujući neke aerodrome, od ranije danas se suočavaju sa masovnim IT napadom uslijed kog je došlo do poremećaja, između ostalog, i avio-saobraćaja. Sve putnike molimo da se o statusu leta u kontinuitetu informišu kod odabranog avio-prevoznika", zaključuju iz Aerodroma Crne Gore.

Podsjetimo, brojne institucije i firme u svijetu, među kojima aerodromi, banke, bolnice i medijske kuće, izvijestile su o tehničkim kvarovima koji im stvaraju poteškoće, prenose svjetski mediji.

Aerodromi u Berlinu i Amsterdamu izvijestili su o tehničkim problemima zbog kojih su odgođeni letovi, a putnicima je savjetovano da kontaktiraju svoje avioprevoznike i prate najnovije informacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније