Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Beta ]

20. 07. 2024. 11:31 >> 11:35
Čitaj mi:

Ukrajinske vlasti

Dvije osobe poginule u napadima ruskih snaga

U bombardovanju ruskih snaga tokom prethodne noći na području Harkova na sjeveroistoku Ukrajine, poginula su dva civila i povrijeđena četiri, saopštile su ukrajinske vlasti.

"Neprijatelj je oko 3.15 izveo raketni napad na grad Barvinkove, u okrugu Izijum", navodi se u saopštenju regionalnog tužilaštva.

U napadu su poginula dva muškarca starosti 48 i 69 godina, četiri osobe su povrijeđene, oštećeno je oko 50 zgrada, a prema preliminarnim informacijama, napad je izveden sa tri ruske rakete Iskander.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski neumorno traži od svojih zapadnih saveznika više sistema protivvazdušne odbrane kako bi presreli brojne ruske rakete i bespilotne letjelice koje svakodnevno gađaju gradove u toj zemlji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније