Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

24. 08. 2024. 19:26 >> 19:26
Čitaj mi:

đuričković

"Premijerova politika je Ponzi šema"

Premijerova politika je ništa drugo do Ponzijeva šema, poznatija i kao piramidalna prevara. Nudi kratkoročne sitne dobitke, a obećava dugoročno velike, dok se u jednom trenutku sve ne prospe, a on utekne, kazao je predstavnik Evropskog saveza i međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković.

"Nesposoban da riješi trenutni problem, građanima obećava nešto što takođe nije sposoban da riješi ni za 10 godina", kazao je on. 

Istakao je da ni za vrijeme prve, a ni ove, kako je kazao, potonje mu Vlade, Spajić nije napravio apsolutno ništa, izuzev završetka par projekata koji su bili gotovo završeni još prije četiri godine.

"Nego da se vratimo na saobraćaj i pitamo paf paf premijera kako plovi mala barka na relaciji Budva-Dubrovnik? Jesu li popravili trajekt i zašto neće nikad'? Bulevar Tivat-Jaz, dužine 16km, počeli ste prije godinu dana, planirate ga završiti 2026 a građanima uvaljujete priču da će za 5-6 godina dobiti na stotine km novih autoputeva. Usput će se i u EU ući", naveo je Đuričković.

Ističe da oni nijesu za ništa drugo "sem za podsmijeh i sprdnju".

"Te “neizgrađene puteve” za proteklih 80+ godina, vi nijeste sposobni da održavate a zgrade da prekrečite. Vaša sposobnost se najbolje vidi na primjeru avio povezanosti i kako ste je unaprijedili. Od kad ste ugasili Montenegro Airlines iz Crne Gore u svijet se može jedino preko Tirane a u Crnu Goru padobranom", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније