Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

23. 08. 2024. 13:48 >> 13:48
1
Čitaj mi:

milović

"Ja sam izvorni PES, Spajić prevario građane"

Nosilac Podgoričke liste Andrej Milović kazao je na današnjoj pres konferenciji da je lider Pokreta Evropa sad i premijer Milojko Spajić mnoge stvari krije od te partije, zbog čega svakog dana množi broj svojih neprijatelja. Milović je za sebe kazao i da je on "izvorni PES", te da je Spajić svojom politikom prevario građane.

"Mnoge stvari je krio od same partije i dan danas krije... Mnoge stvari sam saznao u prethodnom periodu. Svakakoga dana on množi broj svojih neprijatelja. On je izdao ne samo mene. Izdao je PES, izdao je ljude koji su ga podržavali i sve građane kojima smo nudili politku trećeg puta. Nisam ja izdao njega, nisam ja prodao građane Crne Gore, to je nažalost uradio on. Kad smo osnivali PES obećali smo politiku trećeg puta. On je od PES-a napravio privezak partiju Andrije Mandića. Od politike trećeg puta imamo politiku trećeg privjeska. Ja sam izvorni PES", kazao je Milović i dodao da bi i dalje bio ministar da je htio da bude "ćutolog".

Rekao je da stvari idu svojim tokom, i da "tamo gdje je trebao da kaže nešto, ponešto je i rekao".

Milović je, u susret lokalnim izborima u Podgorici koji su zakazani za 29. septembar, danas predstavio Podgoričku listu. 

Istakao je da će se Podgorička lista finansirati isključivo od donacija, što je u skladu sa zakonom. Ankete, kaže, uzimaju sa rezervom, jer one nemaju svrhe.

"Imam pretpostavku kada iz PES-a budu davali ankete za Podgoričku listu da će nas svesti negdje na 1 odsto i slično... Ako budem na 1 odsto ja ne treba da živim u ovom gradu a ne da se bavim politikom... Ako nekih 800-900 glasova u svom gradu ne možeš da osvojiš onda treba da okačiš političke kopačke o klin", naveo je on.

Naglasio je da je Spajić ponizio mnoge, ističući donedavnog ministra vanjskih poslova Filipa Ivanovića i aktuelnog ministra energetike Saše Mujovića.

Komentarišući potencijalne koalicije, Milović je rekao da treba sačekati 29. septembar.

"Da se dobro prebrojimo. Zato idemo sami. Podgorička lista nema šta da krije. Imamo program, to je naša politika, sviđa vam se ili ne i to je to. Mi ne želimo da se krijemo u koaliciji. Vidite na šta to liči. Oni prvo tri godine to što kažu jedni drugima to pas s maslom ne pojede. Pa se pomire i uđu u koaliciju da prevare građane, pa čim se završe izbori kreće novi red svađa oko fotelja", kazao je Milović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније