Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Rts.rs/M.L.B.

23. 08. 2024. 08:31 >> 08:52
1

u naselju Salajka

Novi Sad: U požaru stradalo šest osoba, među kojima i četvoro djece

U požaru koji je u noći sa četvrtka na petak izbio u naselju Salajka u Novom Sadu stradalo je šest osoba, među kojima i četvoro djece, saopštio je ministar policije Srbije Ivica Dačić.

"Pretpostavlja se da je riječ o članovima porodice koja je živjela na toj adresi", izjavio je Dačić i dodao da je najmlađa stradala osoba imala dvije, a najstarija 29 godina.

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj.

Kako je saopštio Dačić, sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu.

"Tijela nastradalih prenijeta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja", rekao je Dačić, prenosi Slobodna Evropa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније