Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ RTS ]

08. 07. 2024. 19:13 >> 19:14

zgrada stara 100 godina

Požar u centru Novog Sada, stradale dvije osobe

Dva muškarca nastradala su od posljedice požara u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Ekipa Hitne pomoći dobila je poziv oko 9 časova. Požar je izbio u potkrovlju zgrade u Ulici Laze Telečkog 5. Ljekarska ekipa je intervenisala po prvom prioritetu.

Konstatovana je smrt dvojice muškaraca nepoznatog identiteta na licu mjesta, rekao je za RTS dr Zoran Krulj, portparol Hitne pomoći.

"Vatrogasno-spasilačka brigada Novi Sad dobila je dojavu u 8.57 minuta da izlazi dim iz stambenog objekta u Ulici Mite Ružića. Odmah poslije četiri minuta vatrogasne ekipe su bile na mjestu događaja. Brzo su reagovali. Vrata stana iz kojih je dim izlazio bila su zaključana, koja su nasilno otvorena. U prostoriji su pronađena dva tijela. Radi se o stanu od 15 kvadrata. Tijela su odmah evakuisana, ali medicinska pomoć je konstatovala smrt", rekao je Stojan Milovac, načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu.

Nadležne službe utvrdiće glavni uzrok požara koji se dogodio u objektu starom oko sto godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније