Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

05. 10. 2024. 21:45 >> 21:46

REAGOVANJE

URA: Policija potvrdila Abazovićeve navode

Uprava policije nije uspjela demantovati navode Dritana Abazovića o polavčenju posebne jedinice (PJP) sa Cetinja prije ubistva 27. septembra, saopšteno je iz GP URA.

"Nekome ko zloupotrebljava instituciju Uprave policije i u ime tog organa partijski, a ne profesionalno istupa u javnost je trebalo skoro 24 sata da napiše saopštenje u kom nisu uspjeli demantovati navode Dritana Abazovića o polavčenju posebne jedinice (PJP) sa Cetinja prije ubistva 27. septembra. Nevještim spinom i uključivanjem u priču protivterorističke jedinice (PTJ) koju Abazović uopšte nije ni pomenuo, pokušali su neopaženo potvrditi da je posebna jedinica(PJP) tog kobnog dana ipak bila na Cetinju i da je povučena po unaprijed dogovorenom rasporedu, neposredno prije ubistva", saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da je pitanje bilo jasno i opet ga ponavljaju - "da li je posebna jedinica(PJP) koja je bila raspoređena na Cetinju napustila grad nekih sat vremena prije ubistva?"

"Pozivajući se na prethodno dogovorenu satnicu i raspored nama je jasno da je napustila, ali građana radi želimo konkretan i direktan odgovor. Na kraju, sve osim direktnog odgovora na konkretno pitanje smatramo suvišnim i nepotrebnim ulaženjem u političke igre koje najviše štete Upravi policije i časnim, poštenim i profesionalnim službenicima koji u njoj rade, a mi smo se uvjerili da su oni ogromna većina", zaključuje se u reagovanju GP URA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније