Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ Beta ]

17. 07. 2024. 19:14 >> 19:14
1

TUŽILAŠTVO U NOVOM SADU

"Čovjek umro prirodnom smrću, a nakon toga ga izujedao pas sina"

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu potvrđeno je da je obdukcijom utvrđeno da je muškarac Z. B. (56) iz Novog Sada umro prirodnim putem, a da ga je tek nakon toga izujedao pas koji je u vlasništvu njegovog sina.

U porodičnom stanu u naselju Detelinara u Novom Sadu, 15. jula je pronađeno beživotno tijelo starijeg muškarca, kao i pas rase pitbul terijer.

Prvobitna sumnja je bila da je čovjek bio napadnut od strane psa, koji ga je izujedao do smrti.

Vlasnik psa je sin preminulog G.B. (24), koji je uhapšen i saslušan od strane OJT, zbog sumnje da je učinio krivična djela kršenje porodičnih obaveza i ubijanje i zlostavljanje životinja.

Tužilaštvo je nakon toga od Osnovnog suda u Novom Sadu tražilo da se G.B. izrekne mjera zabrane napuštanja boravišta sa obavezom javljanja mjesnoj nadležnoj policijskoj ispostavi.

Dodaje se i da se pas rase Američki stafordski terijer po nalogu Tužilaštva "nalazi na opservaciji" u JKP "Zoohigijena i veterina" Novi Sad, kao i da Veterinarska inspekcija preduzima odgovarajuće mjere i radnje iz djelokruga svoje nadležnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније