Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

22. 08. 2024. 23:39 >> 10:05
2
Čitaj mi:

REAGOVANJE PES-A

Kotrel i saradnici nijesu finansirali Spajićevu kampanju

Jedina kampanja koja se ticala Milojka Spajića je kampanja za parlamentarne izbore koji su se održali 11. juna 2023. godine i niko od britanskih državljana nije učestvovao u toj kampanji, niti je finansirao, saopšteno je iz Pokreta Evropa Sad.

"Milojko Spajić diskvalifikovan je iz predsjedničke trke neustavnim djelovanjem članova DIK-a, sa očiglednom namjerom da mu nikada ne dozvole da se kandiduje za predsjednika. Kako je kandidatura gospodina Spajića odbijena, on nije ni imao predsjedničku kampanju. Jedina kampanja za predsjedničke izbore koju je vodio PES je predsjednička kampanja Jakova Milatovića, koji je kao kandidat PES-a postao predsjednik Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Istakli su da treba pitati predsjednika Jakova Milatovića ko je finansirao kampanju za lokalne izbore u Podgorici i drugim opštinama 2022.

"Ko je radio i finansirao predsjedničku kampanju, kao i kampanju za lokalne izbore u Podgorici i drugim opštinama 2022., možete direktno pitati tadašnjeg kandidata Jakova Milatovića. Detaljnije odgovore vezane za predsjednika Vlade Spajića možete pronaći i preuzeti na Flickr nalogu Vlade Crne Gore, budući da je premijer Spajić odgovarao juče tokom konferencije za medije na novinarska pitanja između ostalog posvećena i ovoj temi", kaže se u saopštenju.

Za kraj imali su poruku za opoziciju...

"Očekujemo da umjesto senzacionalizma, opozicija sve sporno procesuira kod SDT-a, kao sto je to npr. uradila Vlada prilikom zloupotrebe lobističkih usluga za potrebe premijera Abazovića, što je sada predmet tužilačke istrage2, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније