Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Mina ]

23. 08. 2024. 17:28 >> 17:28

Ronioci izvukli tijelo posljednje nestale osobe iz olupine jahte kod Sicilije

Italijanski ronioci pronašli su tijelo posljednje osobe koja je nestala nakon što je jahta britanskog tehnološkog magnata, Majka Linča potonula nedaleko od Sicilije.

Vjeruje sa da tijelo pripada Linčevoj kćerki Hani, izjavio je dobro obaviješteni izvor za Rojters.

Bajesijan, 56 metara dug luksuzni jedrenjak koji je plovio pod britanskom zastavom i prevozio 22 putnika i člana posade, bio je usidren u luci Portičelo blizu Palerma, kada se prevrnuo i potonuo, nakon što je u ponedjeljak rano ujutro pogođen olujom.

Izvor Rojtersa nije identifikovao tijelo Hane Linč, ali je naveo da je ona bila jedina osoba koja još nije bila otkrivena, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Italijanska medijska agencija Adnkronos je navela da je ona pronađena unutar jahte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније