Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

23. 08. 2024. 17:13 >> 17:14
Čitaj mi:

MINISTAR PRAVDE

Božović: Radimo na boljim uslovima zaštite, “Tunel” se ne smije ponoviti

Ministar pravde Bojan Božović bio je član delegacije Vlade Crne Gore koja je prethodna dva dana u Budvi razgovarala sa predstavnicima Evropske komisije o nastavku pregovaračkog procesa, realizaciji Reformske agende i daljim aktivnostima na privlačenju stranih investicija.

Ministar Božović je tom prilikom informisao o aktivnostima na planu jačanja vladavine prava, te pregovorima u poglavljima 23 i 24.

Na svom nalogu na društvenoj mreži “Facebook” on se osvrnuo i na susret sa predstavnicima Evropske komisije te poručio da “nivo zaštite u objektima sudstva, državnog tužilaštva i Ministarstva pravde mora biti značajnije unaprijeđen kako se slučaj kakav je 'Tunel' više nikada ne bi ponovio”.

Božović je poručio da će fizička zaštita ljudi i objekata, pribavljenih dokaza i reforma zakonodavstva biti jedan od prioriteta u radu Ministarstva pravde te najavio da će već sljedeće sedmice javnost upoznati sa konkretnim planovima i aktivnostima koji će biti sprovedeni na ovom planu.

“O tome, kao i o našem najvažnijem zadatku - unaprjeđenju vladavine prava, danas sam imao zadovoljstvo da razgovaram i sa predstavnicima EK koji borave u Crnoj Gori” zaključuje se u objavi ministra pravde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније