Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.J. [ Vlatka Raičković, RTCG ]

24. 08. 2024. 20:49 >> 21:13
Čitaj mi:

zakazan za 18 sati

Ulcinjani otkazali protest na Bojani, dali šansu nadležnima

Protest koji su stanovnici Ulcinja najavili danas za 18 sati otkazan je zbog odluke da pokažu dobru volju i ukažu povjerenje državnim zvaničnicima koji su juče bili u tom gradu, saopštila je za Dnevnik TVCG Dijana Pelinković iz Udruženja Ada Bojana.

Pelinković poručuje da će dalje pratiti situaciju, te da očekuju povratnu reakciju nadležnih.

"Sada nam ostaje samo da čekamo i da vidimo rezultate, strah nas je samo da ne ostane na jednoj posjeti i izjavama, i da to ostane dalje tako, mada ćemo mi u tom slučaju budno pratiti situaciju. Nama su najbolji dokaz naši ribari koji svakodnevno se susreću sa tim otpadnim vodama, odnosno fekalijama iz Albanije. Znači, mi ćemo pratiti situaciju, ukoliko se to bude dijelimično riješilo, mi smo ostavili prostora da se naredni put okupimo i da protestujemo u to ime", istakla je ona. 

Dogovorili su se, kaže, i pokazali povjerenje, smatrajući da je u redu i da tako treba da bude.

"Međutim, mi ćemo sada da pratimo svaki korak, naravno, i bićemo, eto, prinuđeni u slučaju da se to dijelimično bude rješilo. Mi hoćemo da rješenje bude jedanput zauvijek. Da se to rješenje nađe, a sve je moguće, postoji samo dobra volja", zaključila je ona. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније