Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

10. 07. 2024. 18:33 >> 19:10
3

Đorđe Zenović

"Ovo je najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma"

Nosilac liste Demokrata u Budvi Đorđe Zenović objavio je na svom Fejsbuk profilu naslovnu stranu današnjih "Vijesti" uz komentar da je riječ o najgoroj Vladi.

On je u objavi napisao i da "neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno".

"Kada kažem da je ovo najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u CG - razloga je stvarno mnogo, a konkurencija žestoka. Ipak, jedan od ključnih razloga za ovu titulu je odnos ove Vlade prema prostoru u Budvi, finiširanje nedovršenih poslovnih aranžmana DPS-a i to što je ova nesrećna većina iznijedrila tri lika kao što su Janko Odović, Vasilije Čarapić i Siniša Minić. Nedonošenje Prostornog plana Budva već četiri godine, a da bi se završili Skočiđevojka, MIA Investment, Zavala, Školj, pojas ispod magistrale od Zavale do Rafailovića, devastacija Spasa, soliteri kod vrtića, Crvene zgrade i kod hotela 'Mogren' su dovoljni da svako ko ima i prst obraza već danas napusti Vladu Crne Gore i otkaže podršku istoj. Obzirom da se to desiti neće - neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno", napisao je Zenović na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније