Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

17. 07. 2024. 08:56 >> 09:31
Čitaj mi:

Zenović

Nema razloga da ne razgovaramo, vlast po svaku cijenu za nas nije opcija

Đorđe Zenović ispred Demokratske Crne Core istakao je za Portal RTCG da su se od proglašenja rezultata izbora odazivali na svaki poziv na sastanak i razgovore o konačnom konstituisanju vlasti u Budvi.

⁨"Bilo da je poziv došao od predstavnika koalicije okupljenje oko gospodina Mladena Mikijelja, ili Nikole Jovanovića, ne vidim razlog da se i sada ne odazovemo pozivu. Od prvog dana smo konstruktivni i strpljivi, jer znamo koliko je zahtjevan proces formiranja vlasti, a odgovornost za krajnji rezultat pregovora je na onima koji su osvojili najveći broj glasova građana Budve, a ispostavilo se da su to isti oni koji su prethodnu vlast srušili", kazao je Zenović.

Kako je dodao, vlast nije samo matematika i prost zbir od 17 odbornika, već i određeni principi i četvorogodišnji plan i strategije upravljanja gradom.

"To je, nažalost, od 2019. godine isčezlo i ponovno uspostavljanje jasnog i organizovanog sistema lokalne uprave po uzoru na period 2017-2019 kada je Dragan Krapović bio predsjednik Opštine je jedini model koji je nama prihvatljiv. Vlast po svaku cijenu i vlast radi vlasti za nas nije opcija, a to smo pokazali više puta u prethodnih pet godina. Vjerujem da se situacija značajno promjenila i da do krajnjeg zakonskog roka možemo formirati vlast diskontinuiteta sa dosadašnjim načinom vođenja grada", naglasio je Zenović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније