Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V./B.Č.J. [ kolektiv.me ]

27. 07. 2024. 21:09 >> 21:08
2
Čitaj mi:

kaže da njegov uticaj raste

Vučić o proglašenju Mandića, Bečića i Kneževića nepoželjnima: Hrvatska je upala u sopstvenu zamku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je, povodom proglašenja Andrije Mandića, Alekse Bečića i Milana Kneževića za persone "non grata", kako je Hrvatska “Upala u sopstvenu zamku”.

On je upitao “kako se to odjednom svi ujediniše u zaštiti NDH”.

“Kako ne kažu počinili smo zločin, genocid nad tim Srbima i žao nam je. Ni Toninu Piculi ni drugima ni malo nije neprijatno što se pozivaju na pravni i politički kontinuitet iz NDH. Kako vam nije palo na pamet da su time što su ovim ljudima zabranili ulazak upali u sopstvenu zamku i pokazali da nikakvu razliku ne prave u odnosu na NDH i bilo koju drugu hrvatsku državu koja je postojala”, kazao je on.

O opaskama Picule kako je on kriv za narušavanje odnosa Podgorice i Zagreba, Vučić je kazao kako hrvatski europoslanik ne može da spava jer njegov uticaj raste.

“Moj uticaj raste, Tonino Picula ne može da spava. Moj uticaj će još da raste i on treba da se sjekira”, dodao je.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније