Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

K. J.

03. 06. 2024. 11:45 >> 11:45
Čitaj mi:

NAKON SPROVEDENE ANALIZE

Rajković smijenio šefa u Andrijevici zbog propusta u radu

Vršilac dužnosti direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković smijenio je danas rukovodioca Područne jedinice Andrijevica.

Kako je saopšteno, to je učinjeno "zbog brojnih propusta u radu u prethodnom periodu".

"Naime, analizom poslovnih aktivnosti, konstatovani su propusti u radu, velike neregularnosti i produženo trajanje lošeg rada i poslovnih rezultata ove područne jedinice. Takođe, jedan od razloga smjene je i neosnovano dovođenje u negativan kontekst menadžmenta Uprave za gazdovanje šumama i lovištima tokom lokalnih izbora u Andrijevici, zbog čega je bilo neophodno da se reaguje", saopštila je Uprava.

Rajković je poručio da "isključivo rad, disciplina i odgovornost" moraju biti osnov u svakoj područnoj jedinici Uprave, kao i postizanje "konkretnih i vidljivih rezultata, a ne politika i izborne kampanje".

"Uprava i njen menadžment će nastojati da naprave kvalitetan i snažan tim ljudi u svakoj područnoj jedinici koji isporučuje mjerljive rezultate i radi za dobrobit crnogorskih šuma, ne abolirajući pri tome nikoga od odgovornosti i ne tolerišući ničiji nerad", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније