Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

18. 07. 2024. 13:59 >> 14:29
1
Čitaj mi:

KRVAVAC

"Milatoviću nije smetao program kada je pobjeđivao na izborima"

Šef kabineta premijera Branko Krvavac (PES) rekao je da predsjednik Crne Gore kritikuje program "Evropa sad 2", iako je na njemu dobio izbore prošle godine.

Na pitanje kako komentariše izjavu predsjednika države Jakova Milatovica da Crna Gora ne smije ugroziti decenijama izgrađivan penzioni sistem međugeneracijske solidarnosti i da je ekonomski populizam u suprotnosti sa održivim razvojem Crne Gore, Krvavac je rekao da Milatović napada program na osnovu kojeg je na izborima prošle godine dobio većinu.

Znamo na kojem je programu predsjednik Milatović na čelu države poštujemo instituciju i njega kao našeg bivšeg partijskog kolegu i shvatamo da mu ovo treba jer je u procesu formiranja partije. Ali građani treba da znaju istinu. Milatović nije zaslužan za program Evropa sad 1", rekao je Krvavac.

On je rekao da Milatović nije kao tadašnji ministar ni bio na presu gdje se govorilo o Evropi sad 1.

"Nije zaslužan za Evropu sad 1. Samo vratite pres konferenciju 28. sepetmbra 2021. godine, jer je sumnjao i nije htio da izađe na pres o programu. Nije vjerovao i nije htio da izađe. Kasnije se predstavljajo kao koauror programa. Predložili smo kao pokret njega kao kandidata za predsjednika prošle godine, i dio kampanje bio je baš program koji sada, kako vidimo, Milatović kritikuje", rekao je Krvavac.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније