Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

19. 07. 2024. 19:15 >> 19:16

Nenezić

"'Evropa sad 2' udar na sve proizvođače vina u našoj zemlji"

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Branislav Nenezić kazao je da će se realizacija programa "Evropa sad 2" odraziti na sve proizvođače vina u Crnoj Gori.

"Realizacija programa ES2 dijelom će se realizovati povećanjem akcize na mirna vina, inače, mirna vina predstavljaju maltene sva vina koja se proizvode u Crnoj Gori (nepjenušava), predstavlja direktan udar na sve proizvođače vina u našoj zemlji, koji je brend Crne Gore", napisao je Nenezić na društvenoj mreži "X".

On je naveo da se postavlja pitanje da li premijer Milojko Spajić želi da inspiriše vinare da proizvode šampanjce ili je u pitanju "ispunjavanje još jednog zahtjeva nalogodavca".

"Vraćamo se u feudalizam, kilo lubenica za litar vina", zaključio je Nenezić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније