Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

19. 07. 2024. 18:45 >> 18:47
Čitaj mi:

demokrate

Paunović: DPS opčinjen Šaranovićem

Svjedoci smo svakodnevnih napada na ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, a opčinjenost njime i Ministarstvom unutrašnjih poslova prevazilazi sve granice, napisao je portparol Demokratske Crne Gore Mitar Paunović u reagovanju na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS)u kojem piše da je parlamentarna većina nedolaskom na sjednicu ponizila Šaranovića.

"Nakon toliko kukanja na sjednicama Odbora, poslanici opozicije, gle čuda, pobjegnu sa sjednice. I naravno, postavlja se pitanje zbog čega? Možda je razlog činjenica da stižu neki dokazi o kojima im se baš i ne priča. Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše!Očigledno je da sanjate ministra i policijske rotacije, što je potpuno razumljivo s obzirom koliko je vaših kandidata za najvažnije sistemske funkcije dobilo kartu u jednom pravcu za Spuž u prethodnim mjesecima"naveo  je u reagovanju.

Tamo će, kako kaže, još dugo ostati, sve dok ne ugledaju lice pravde.

"Mač pravde dolazi po svakog, pa i po one koji su 30 godina udobno ležali u svojim vilama i uvećavali svoje kriminalno carstvo, bez bojazni da će tadašnja vlast uraditi išta drugo do pomoći da steknu još više. Odavno ste provaljeni! Vaši neutemeljeni i politički motivisani napadi služe ničemu drugom do skretanju pažnje sa vlastitih zlodjela i veza sa kriminalnim organizacijama. Više je nego jasno da bezuspješno pokušavate da destabilizujete sektor bezbjednosti, napore ministra unutrašnjih poslova, ali i sakrijete veze sa pojedinih sa najgorim kriminalcima i marginalcima Crne Gore i regiona", piše u reagovanju.

Kaže da rezultati rada ministra Šaranovića govore sami za sebe, a njegova postignuća u borbi protiv kriminala priznaju i domaći i međunarodni stručnjaci i organizacije, one međunarodne organizacije koje ,,sprovode revanšizam”.

"I samo tako nastavite drage kolege. Kad god nas tako bezuspješno napadate, podsjetite građane da smo na dobrom putu i da vaša lađa tone zbog otvorenih kriminalnih slavina u njoj", zaključuje Paunović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније