Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

19. 07. 2024. 18:00 >> 18:01
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Tri policajca uhapšena zbog sumnje da su zlostavljali Mila Jovanovića

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 19. jul.

 

  • Usvojena žalba, Uprava za državnu imovinu ponovo nabavlja 21 autobus

Komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki usvojila žalbu kompanije "Osmanagić" i Erste banka o poništenju postupka javne nabavke, te je donijelo rješenje da se predmet vraća na ponovni postupak i odlučivanje. Naime, Uprava za državnu imovinu nije podnijela ispravnu ponudu za 21 "mali autobus" za potrebe prevoza učenika u ruralnim sredinama.

  • Milatović imenovao Mirkovića za ambasadora u SAD

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović imenovao je Jovana Mirkovića za ambasadora Crne Gore u Sjedinjenim Američkim Državama, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Vašingtonu.

  • Spajić: Ni ja, ni bilo ko iz mog okruženja, ne utičemo na rad SDT-a

Premijer Milojko Spajić odgovara danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu.

 

  •  
    Tri policajca uhapšena zbog sumnje da su zlostavljali Mila Jovanovića

Dvojica policajaca Z.B. i N.Ž., kao i bivši policijski službenik B.A, uhašeni su po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici. Kako saznaje Portal RTCG iz ODT-a uhapšeni su policajci Nikola Žižić, Boris Anđušić i Zoran Backović koji se sumnjiče da su vršili torturu nad Milom Jovanovićem.

 

  • Odbijeno jemstvo Milošu Medenici od 1,45 miliona

Viši sud u Podgorici odbio je jemstvo od 1,45 miliona eura kako bi se optuženi Miloš Medenica branio sa slobode.

 

  • Mediji pišu da se Bajden povlači iz izborne trke, iz njegove kampanje demantuju

Više američkih medija objavilo je, pozivajući se na neimenovane izvore, da bi predsjednik SAD Džozef Bajden mogao da se povuče iz izborne trke, a u međuvremenu ga je još demokratskih kongresmena pozvalo da to učini.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније