Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Beta / N.R.

17. 07. 2024. 17:31 >> 17:55
Čitaj mi:

177,8 kilometara

Karapaz pobjednik 17. etape na Tur d'Fransu

Ekvadorski biciklista Ričard Karapaz pobjednik je 17. etape Tur d'Fransa, što je njegova prva etapna pobjeda na ovogodišnjoj trci.

Biciklista tima "EF Education - Easypost" etapu od Sent Pol Troj Šatoa do Superdevoluja dugu 177,8 kilometara završio je za četiri sata, šest minuta i 13 sekundi.

Drugoplasirani je bio Britanac Sajmon Jejts iz tima "Jayco Alula", a treći kroz cilj je prošao Španac Enrik Mas iz "Movistar" tima.

Lider u ukupnom poretku ostao je Slovenac Tadej Pogačar iz "UAE" tima, koji je današnju etapu završio na 27. mjestu sa sedam minuta i 23 sekunde zaostatka u odnosu na Karapaza.

Pogačar je dosadašnjih 17 etapa odvezao za 70 sati, 21 minut i 27 sekundi, tri minuta i 11 sekundi brže od drugoplasiranog Danca Jonasa Vingegarda i pet minuta i devet sekundi brže od Belgijanca Remka Evenepula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније