Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 07. 2024. 13:47 >> 13:56

KOD SIMIĆA I BABIĆA

Petković iz Mađarske u Letoniju: Reprezentatvni golman u Lijepaji

Crnogorski reprezentativni golman Danijel Petković odlučio je da promjeni sredinu, pa nakon mađarske Kišvarde postao je novi igrač letonske Lijepaje.

Petković je u Kišvardu stigao iz francuskog Anžea, ali nije nikad dobio pravu priliku, pa je češće bio na klupi za rezervne igrače.

U ekipu koja je prošle sezone završila kao peta u prvoj letonskoj ligi Petkovića čekaju dva crnogorska fudbalera.

Iskusni štoper koji ima 50 nastupa za "hrabre sokolove" Marko Simić, kao i 24-godišnji bivši fudbler Sutjeske i Budućnosti Anto Babić.

Lijepaja je klub koji je nastao iz Lijepaje Metalurga, koji je zbog finansijkih problema ugašen, ali je posredstvom najboljeg letonskog fudbalera svih vremena Marisa Verpakovskisa klub pod drugim imenom nastao 2014. godine.

Od tada ima jednu titulu prvaka i dva nacionalna kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније