Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N. N.

17. 07. 2024. 00:26 >> 00:27
Čitaj mi:

CEREMONIJA U PLAVOM DVORCU

Pogledajte foto-galeriju sa svečanog ispraćaja crnnogorskih olimpijaca

Nadmetanja na Olimpijskim igrama u Parizu počeće fudbalskim utakmicama 24. jula, dva dana kasnije je otvaranje na Seni, a nakon toga će na borilišta i crnogorski sportisti.

"Led" bi trebalo da probije bokserka Bojana Gojković, jer su za 27. jul zakazane prve borbe u kategoriji do 54 kilograma, a moguće je da prva bude i Danka Kovinić (zavisi od rasporeda u tenisu), koja će nositi zastavu zajedno sa Milivojem Dukićem.

Dan kasnije će početi nastup vaterpolo reprezentacija, a početkom avgusta će se nadmetati jedriličar Dukić, plivači Jovana Kuljača i Miloš Milenković, kao i atletičar Darko Pešić.

U foto-galeriji agencije Gardašević Photography pogledajte detalje sa današnje svečanosti. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније