Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

17. 07. 2024. 10:31 >> 10:32
1

IDE U UAE

Nenad Brnović pomoćnik Vuku Rašoviću u Kalbi

Poslije godinu i po i 61 utakmice na klupama Sutjeske i Petrovca, Nenad Brnović je napustio crnogorski fudbal i postao pomoćnik Vuka Rašovića u Kalbi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Strateg koji je tokom igračke karijere ostavio neizbrisiv trag u Zeti i Partizanu, a potom i radio u oba kluba, prvi samostalni trenerski posao u seniorskoj konkurenciji je imao u Sutjesci.

U Nikšiću je bio od 12. avgusta 2022. do 9. avgusta 2023, kada je dobio otkaz zbog ispadanja u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od Santa Kolome iz Andore, te remija sa Arsenalom i Mornarom u šampionatu.

Rastanak nije bio nimalo prijatan, jer je 44-godišnji Podgoričanin podnio krivičnu prijavu u kojoj je tvrdio da su ljudi iz uprave Sutjeske repetirali pištolj ka njemu.

Od kraja oktobra prošle do 12. aprila ove godine je bio trener Petrovca, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom koji je ostavio u sigurnoj zoni.

Sada će prvi put raditi na Bliskom istoku, a sa Rašovićem se veoma dobro zna, jer je sin nekadašnjeg reprezentativca SFRJ i rođenog Podgoričanina, Branka Rašovića, počeo trenersku karijeru u mlađim kategorijama Partizana dok je Brnović bio neizostavni član prvog tima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније