Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 07. 2024. 19:05 >> 19:05
Čitaj mi:

Mota vidi Adžića kao zamjenu za Kopmeinersa

Jedan od najvećih crnogorskih fudbalskih bisera Vasilije Adžić nastavlja da oduševljava sve u Juventusu.

Bivši fudbaler Budućnosti je došao u Torino u najvećem transferu u istoriji crnogorskog fudbala, a prema prvim informacijama trebao je da bude dio njihove mlade "Next gen" ekipe.

Međutim Adžić je bio želja trenera Juventusa Tijaga Mote još dok je trenirao Bolonju, a nakon prvih treninga oduševio je sve u trening centru "Stare dame" Kontinesi.

"Tutosport" je apostrofirao Motino zadovoljstvo Adžićem, uz napomenu da bi treblo malo vremena da uđe u njegov sistem, ali nakon nekoliko dana treninga iz Torina stiže informacija da bi naš fudbaler mogao da dobije priliku u prvom timu.

Insajderi iz kluba javljaju da Mota vidi Adžića na poziciji koju bi trebao da pokrije Ten Kopmeiners, fudbaler Atalante koji je dugo na radaru torinskog kluba.

Mota planira da drži holandskog reprezentativca na poziciji ofanzivnog veznog, odmah iza napadača, a Adžić bi trebao da bude njegova zamjena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније