Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 07. 2024. 13:55 >> 13:55

ŽELJA DE ZERBIJA

Dogovorili se Junajted i Marsej: Mejson Grinvud stiže na "Velodrom"

Ozloglašeni fudbaler Mančester junajteda, Mejson Grinvud, i definitivno će od naredne sezone igrati za francuski Olimpik Marsej, pošto su dva kluba danas postigla dogovor.

Fudbaler koji ima 22 godine dolazi u klug sa juga Francuske u transferu vrijednom 30 miliona eura, uz to što je klub dužan da od naredne prodaje 50 odsto transfera podijeli sa Mančester junajtedom.

Grinud je bio jedan od najtalentovanijih fudbalera Junajteda, ali i cijele Engleske, međutim zbog audio snimka njegove tadašnje djevojke u kojoj je zabilježeno zlostavljanje, fudbaler je bio van fudbala.

Vratio se prošle sezone kada ga je pozajmio španski Hetafe, i proglašen je za najboljeg fudbalera tog španskog tima sa osam golova i šest asistencije u La Ligi.

U međuvremenu optužbe protiv njega su odbačene, a pomenuta djevojka mu je u međuvremenu postala i ženna sa kojom ima ćerku.

Roberto de Zerbi, novi trener Marseja ga je želio kao glavno pojačanje za predstojeću sezonu.

Dovodio se u relaciji i sa Juventusom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније