Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

19. 08. 2024. 19:35 >> 19:35

nakon 82 utakmice

Gundogan se povukao iz reprezentacije Njemačke

Njemački fudbaler Ilkaj Gundogan saopštio je danas da je završio reprezentativnu karijeru.

Gundogan, koji je ovog ljeta predvodio reprezentaciju kao kapiten na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, odigrao je za državni tim 82 utakmice i postigao je 19 golova.

"Poslije nekoliko nedjelja razmišljanja, odlučio sam da završim reprezentativnu karijeru. Sa velikim ponosom mogu da gledam na 82 utakmice za moju zemlju - broj o kome nisam mogao ni da sanjam kada sam debitovao za seniorsku selekciju 2011. godine", naveo je 33-godišnji fudbaler na društvenoj mreži X.

On je dodao da mu je bila velika čast što je bio kapiten na Evropskom prvenstvu.

"Poslije svih tih godina, konačno smo uspjeli da ponovo učinimo naciju ponosnom i veoma sam srećan što sam mogao da budem dio toga", naveo je Gundogan.

Gundogan traži novi klub pošto mu je uprava Barselone dozvolila da ode, kako su prenijeli španski mediji, bez obeštećenja.

Za njega je zainteresovan Mančester siti, a dobio je ponude iz Saudijske Arabije i Katara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније