Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

18. 08. 2024. 23:36 >> 23:38
Čitaj mi:

LA LIGA 1. KOLO

Majorka uzela bod, a mogla i do sva tri protiv Real Madrida

Real Madrid prvi put od kada je na klupi Karlo Anćeloti nije uspio da slavi na početku sezone - odličnu partiju pružila je Majorka na svom terenu, na kraju 1:1 u 1. kolu La lige.

Kao što je moglo i da se očekuje, Real Madrid je imao inicijativu, ali niko nije mogao da pretpostavi da će Majorka biti tako neugodan protivnik.

Real je dobro otvorio meč, poveo već u 13. minutu. Poslije lijepe akcije, Vinisijus je odložio do Rodriga, koji je iskosa sa lijeve strane poslao loptu u dalji ugao za 0:1.

Majorka je nastavila sa čvrstom odbranom i organizivanom napadima iz kontri, a posebno su se pripremali za prekide, kako su domaći i došli do izjednačenja.

U 53. minutu Rodrigez je izveo korner, Murići je bio najviši u skoku, glavom je savladao Kurtou za 1:1.

Majorka je finišu imala dvije nevjerovatne kontre, Sančez je prvo izblokiran, a potom je iz odbitka gađao tik pored stative.

Real je u nadoknadi išao na sve ili ništa, domaći su se praktično branili sa desetoricom i na kraju zasluženo došli do velikog boda.

U posljednjim trenucima utakmice Ferlan Mendi je zaradio direktan crveni karton zbog oštrog starta nad Murićijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније