Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

18. 08. 2024. 09:04 >> 09:04
Čitaj mi:

PONUDA IZ S.ARABIJE

Real odbio 100 miliona za Edera Militaa

Neimenovani klub iz Saudijske Arabije je poslao ponudu na adresu Real Madrida za štopera Edera Militaa koja je iznosila ogromnih 100 miliona eura.

Iako je brazilski štoper lani propustio dobar dio sezone zbog povrede ligamenata, u "kraljevskom klubu" i dalje ga vide kao krucijalan dio tima pa su tako bez razmišljanja odbili ponudu.

Militao se vratio krajem prošle sezone, a ove godine je u UEFA Superkupu protiv Atalante koju je Real dobio 2:0 odigrao svih 90 minuta i pokazuao da će u tandemu sa Ridigerom biti ključni fudbaler u odbrani Madriđana.

On inače ima ugovor sa Realom do 2028. godine, odigrao je do sada za Real 156 utakmica i osvojio 11 trofeja od čega tri puta La Ligu i dva puta Ligu šampiona.

Realova legenda Naćo je ove sezone napustio klub i prešao upravo u Saudijsku Arabiju, preciznije Al Kadšijah.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније