Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

18. 08. 2024. 22:10 >> 22:12

nakon pobjede protiv čelsija

Gvardiola: Dobra vijest su tri boda, loša da imamo još 70 mečeva

Trener fudbalera Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da je zadovoljan pobjedom u gostima protiv Čelsija (2:0), ali da je "loša vijest" što do kraja sezone imaju još "70 mečeva".

"Dobra vijest su prva tri boda, loša vijest je da imamo još 70 mečeva da odigramo. Zato je najbolja stvar da ostanete mirni, opustite se i uživate u trenutku", rekao je Gvardiola novinarima nakon utakmice.

Dodao je da je "impresioniran i iznenađen učinkom ekipe", iako su pojedini regularni starteri odmarali nakon Evropskog prvenstva, a posebno je pohvalio novajliju u timu, Brazilca Savinja (20) koji je došao ovog ljeta.

"Poruka koju nam šalje je da je zreo, da ima dobru ličnost da postane veliki igrač, i to je odlična vest za nas", rekao je Gvardiola.

Mančester Siti u drugom kolu Premijer lige, u subotu 24. avgusta, na svom terenu dočekuje Ipsvič.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније