Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 05. 2024. 12:43 >> 12:47

GVARDIOLA HVALI BIVŠEG IGRAČA

Pep: Zapamtite moje riječi, Kompani će jednog dana biti trener Sitija

Gotovo kao "vjerovali ili ne" je odjeknula vijest da Vensan Kompani preuzima njemačkog giganta Bajen Minhen od iduće sezone.

Bavarci su dugu bili u potrazi za novim trenerom, onda je izgledalo u jednom trenutku da su odustali, ali se praktično niotkuda pojavilo ime Belgijanca.

Kompani je nakon sjajne igračke karijere prešao u trenerske vode, počevši u Anderlehtu, da bi onda preuzeo Barnli sa kojim je osvojio Čempionšip.

Engleska je tada dizala u nebo njegov pristup i stil igre, međutim u Premijer ligi ipak nisu mogli ni približno isti da nametnu, pa su tako kao 19. na tabeli ponovo od naredne sezone u drgom po snazi rangu egnleskog fudbala.

Međutim loša sezona očigledno nije bila prepreka za preuzimanje jednog od najvećih evropskih i svjetskih klubova.

I trener Mančester Sitija, Pep Gvardiola, koji je i sam vodio Bajern je prokomentarisao ovaj transfer.

"Uopšte nisam iznenađen. Zapamtite moje riječi, Vensan Kompani će da postane trener Mančester Sitija. To će sigurno da se desi, i slobodno me tada nazovitei citirajte", nahvalio je Klop svog kolegu kojeg je u Sitiju trenirao.

"Nema veze što je ispao sa Barnlijem, imam visoko mišljenje o njegovom radu, o njemu kao osobi koja ima sjajan perslonaliti, o njemu kao nekome ko posjeduje ogromno znanje o samoj igri, kako se nosi sa medijima. Radujem se da ga vidim u Minhenu", zaključio je Pep. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније