Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

27. 05. 2024. 10:50 >> 10:50
Čitaj mi:

engleska

Gvardiola: Stvarnost je da sam bliže odlasku nego ostanku

Nakon što je Pep Gvardiola odveo Mančester Siti do još jednog ligaškog naslova, šestog za klub u zadnjih sedam godina i četvrtog u nizu, najavio je da se neće još dugo zadržavati u klubu čiju je ekipi preuzeo 2016. godine i s kojom je osvojio ukupno 17 trofeja.

"Stvarnost je da sam bliže odlasku nego ostanku. Razgovarao sam s klubom i osjećam da sada želim ostati. Ostajem sljedeće sezone, to je sigurno. Ali tokom sezone ćemo razgovarati. Osam, devet godina sam ovdje u klubu... Vidjet ćemo što će biti dalje", rekao je Gvardiola.

Gvardiola je Siti vodio kroz 472 utakmice. Ostvario je skor od 349 pobjeda, 57 remija i 66 poraza, a sa klubom je osvojio sve što se moglo. Šest puta bio je prvak Premijer lige, a u sezoni 2022./23. klubu je donio i prvi trofej u Ligi prvaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније