Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 08. 2024. 12:31 >> 12:31
Čitaj mi:

KUKURELJA

Prijetio Halandu na proslavi titule EURA, pa primio gol u prvom susretu sa njim

Mark Kukurelja je sa Španijom osvojio Evropsko prvenstvo, odigravši sjajan turnir.

Uako su mnogi mislili prije početka EURA da bi na lijevoj strani trebalo da igra Aleks Grimaldo iz Leverkuzena, budući da je imao dosta bolju klupsku sezonu od Kukurelje, Luis de la Fuente je dao šansu fudbaleru Čelsija i to se ispostavilo kao pun pogodak.

Na proslavi titule prvaka Evrope, Kukurelja je u jednom trenutku uzeo mikrofon i zapjevao pjesmu o samom sebi, gdje je između ostalog kazao i da Erling Haland treba da ga se boji "jer on dolazi po njega".

Na duel sa Norvežaninom nije trebao puno da čeka, budući da su Čelsi i Mančester Siti direktni rivali u prvom kolu Premijer lige.

Haland je postigao gol, i to upravo u duelu prije šuta upravo sa Kukureljom koji se samo odbio od napadača Sitija.

Nakon meča Norvežanin nije mogao da ne prokomentariše situaciju.

"On je smješan momak. Prošle godine mi je tražio dres, onda je pjevao tu pjesmu, i vidjeli ste svi kako je danas prošao", kazao je iz osmjeh napadač "građana".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније