Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

19. 08. 2024. 13:09 >> 13:10
Čitaj mi:

hrvatska

Modrić i dalje predvodi Hrvate

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zatko Dalić objavio je spisak igrača na koje računa za nastupe u Ligi nacija.

Hrvatska u novu sezonu kreće utakmicama protiv Portugala i Poljske.

"Vatreni" će igrati protiv Portugala 5. septembra u Lisabonu i tri dana kasnije protiv Poljske u Osijeku. U grupi Lige nacija sa Hrvatskom se nalazi i Škotska.

Podsjetimo, od reprezentacije su se nedavno oprostili Domagoj Vida i Marcelo Brozović i na njih se više ne može računati.

U odnosu na spisak igrača sa Evropskog prvenstva nema golmana Ivice Ivušića, a ispali su i Marko Pjaca i Marko Pašalić.

Na popisu je i ime kapetana Luke Modrića, za kojeg su neki strahovali da će se povući nakon Eura. 

"Liga nacija biće nam dobra platforma za stvaranje ekipe koja će iduće godine krenuti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. U odnosu na ovogodišnji Euro, ostali smo bez dvojice senatora, Vide i Brozovića, ali zato nas sve raduje što je kapetan i dalje sa nama - Luka je naša velika snaga na terenu i izvan njega", rekao je Dalić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније