Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

11. 07. 2024. 19:54 >> 19:53
1
Čitaj mi:

KRAJ SAGE

Zvanično: Adžić u Juventusu do 2027.

Juventus je danas zvanično predstavio doskorašnjeg igrača Budućnosti Vasilija Adžića.

Supertalentovani vezista potpisao je sa Juventusom petogodišnji ugovor. Italijanski mediji navode da je velikan iz Torina platio dva miliona eura za obeštećenje, što je najveći transfer crnogorske lige u istoriji.

"Stara dama” je registrovala Adžića 30. juna i saopštila da će igrati za mladi tim koji se takmiči u Seriji C.

"Sezonu za sezonom, ili bolje je reći mjesec za mjesecom, Adžić je napredovao. Vasilije je imao važnu ulogu u osvajanju titule Budućnosti u sezoni 2022/2023, a prošle je u 42 utakmice u svim takmičenjima imao osam golova i četiri asistencije”, objavio je Juve.

Navodi se da Adžić iz dana u dan sve više napreduje.

"Njegov brzi razvoj pružio mu je priliku da predstavlja reprezentaciju Crne Gore do 21 godine, a prije toga je prošao sve mlađe kategorije. Sada je napravio još jedan značajan korak u karijeri - korak u crno-bijelom. Dobrodošao u Juventus, Vasilije”, istakao je slavni klub.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније