Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

04. 07. 2024. 16:57 >> 16:58

OTKLONJENE SVE DILEME

Serija A registrovala Adžića, igraće za mladu ekipu Juvea

Supertalentovani crnogorski vezista i doskora igrač Budućnosti Vasilije Adžić registrovan je od strane Serije A za Juventus, čime su otklonjene sve dileme oko transfera.

Kako navode italijanski mediji, potpisao je petogodišnji ugovor sa velikanom iz Torina, koji je za obeštećenje platio Podgoričanima dva miliona eura.

Italijanski mediji navode da će on naredne sezone igra za ekipu Juvea do 23 godine, koja se takmiči u Seriji C.

Adžić se preko društvenih mreža oprostio od Budućnosti.

"Hvala za sve! Čast mi je bila da nosim dres Budućnosti sve ove godine i da branim plavo-bijele boje. U mom srcu će zauvijek ostati urezan ovaj klub i navijači. Zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene i omogućili mi da se pokažem i dođem do ciljeva. Mojoj Budućnosti i vjernim navijačima želim uspješne nastupe u Evropi, i naravno, povratak duple krune onamo dje joj je i mjesto", napisao je biser crngorskog fudbala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније