Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N. N.

06. 07. 2024. 23:02 >> 23:30
Čitaj mi:

TURNIR U ŠAPCU

"Ajkule" nakon peteraca savladale Srbiju

Četvrti meč vaterpolista Crne Gore na turniru u Šapcu, treća pobjeda. I to veoma važna - "ajkule" su nakon peteraca savladale domaću Srbiju 18:17 (3:1, 2:3, 5:5, 4:5, 4:3).

Izabranici Vladimira Gojkovića su odlično ušli u meč i preko Miroslava Perkovića, Bogdana Đurđića i Kanstantina Averke prvu četvrtfinu dobili 3:1.

Bilo je i 4:1 i 5:2 za Crnu Goru, ali je srpski tim serijom 4:0 preokrenuo početkom 3. četvrtine.

Do kraja se praktično igralo gol za gol, a odlučivali su peterci u kojima su "ajkule" bile bolje.

Računajući i peterce, najefikasniji je bio Đurđić sa pet golova, Đuro Radović je upisao četiri, Perković i Dušan Matković po dva, Stefan Vidović, Averka, Vlado Popadić, Aljoša Mačić i Marko Mršić po jedan.

Tivćanin Dušan Mandić nije iskoristio prvi peterac, da bi u posljednjoj seriji Dejan Lazović zaustavio i udarac Nikole Jakšića.

Crna Gora je u prva dva kola bila bolja od Rumunije 10:6 i Njemačke 14:7, potom je jutros poražena od Australije 13:11, a turnir zatvara sjutra od 17.15 utakmicom protiv Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније