Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

06. 07. 2024. 22:03 >> 22:03
Čitaj mi:

EP U LITVANIJI

Nemoć mladih košarkašica: Dale samo 19 poena Španiji

Težak udarac za mladu košarkašku reprezentaciju Crne Gore - na startu Evropskog prvenstva u Litvaniji izabranice Vladana Radovića poraženu su od Španije sa nestvarnih 84:19.

"Crvena furija" je furiozno otvorila meč, dala prvih 19 poena, koliko "crvene" za svih 40 minuta.

Prvi koš je dala Marija Baošić na dva minuta i 23 sekunde do kraja 1. četvrtine, ali je uslijedila nova serija rivalki 14:0 za 33:2.

Poene je lako sabrati - Baošićeva je dala sedam, Kristina Vučinić četiri, a Lana Vukčević, Jelena Bulajić, Atina Radević i Nikolina Vukčević po dva. Najbolja igračica ove generacije, Jovana Savković, promašila je svih 12 šuteva!

U drugom meču grupe B, Portugal je savladao Švedsku 58:57.

Crna Gora sjutra (19.30) igra protiv Portugala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније