Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

04. 10. 2024. 09:05 >> 12:33
Čitaj mi:

aba liga 3.kolo

Žakelj i Kamenjaš uoči Igokee: Fizički smo istrošeni, čeka nas teško gostovanje

Nakon nesrećnog poraza od Gran Kanarije u 2.kolu Evrolige, sigurno da su košarkaši fizički istrošeni, a već u subotu Budućnost Voli od 19 sati ima gostovanje Igokei u okviru 3. kola Aba lige. Direktan prenos je na TVCG2.

Imali su plavo-bijeli svoje šanse tokom cijele utakmice, priliku i za drugi produžetak, ali su na kraju Kanarinci odnijeli bodove iz Podgorice.

"Posle teške utakmice sa Gran Kanarijom, ispražnjeni smo emotivno a i fizički, moramo da nastavimo dalje. Očekuje nas teška utakmica protiv dobrog protivnika Igokee koja je startovala maksimalno. Igokea je nezgodna ekipa pogotovo na svom terenu. Moramo se fokusirati na Igokeu a onda ćemo razmišljati o Trentu i Zadru", rekao je Kenan Kamenjaš.

Slično mišljenje dijeli i trener Andrej Žakelj.

"Mislim da je Igokea napravila dobar tim, dobro su počeli, respektabilan tim, igraju agresivno, brzo. Nas čeka teška utakmica posle Evrokupa, moramo prvo da se regenerišemo i da se spremimo maksimalno. Imaju iskusne igrače, peticu, Simanić se vraća posle ppvrede, na poziciji dva Milosavljević vrlo iskusan".

Ovo je 27. međusobni duel naših timova, u kojem imamo 20 pobjeda. U "Morači" ne znamo za poraz – slavili smo u svih 13 prethodnih duela. U Laktašima, skor je 7:6 u našu korist.

Igokea je na startu ABA lige imala dva gostovanja i u oba je slavila. Prvo je pobijedila Split, a potom i Zadar.

Igokea je kod kuće pobijedila Nanter u prvom kolu FIBA Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније