Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.L.B./Beta

01. 05. 2024. 11:27 >> 12:22
21
Čitaj mi:

REAKCIJA

Vučić: Nisam srećan zbog reakcije SAD, vladu bira narod

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da za Srbiju nije lijepa vijest što je Stejt department saopštio da je razočaran što su dvije osobe - Aleksandar Vulin i Nenad Popović, pod američkim sankcijama - predložene za ministre u novoj vladi, i da se nada da će Srbija imati dobre odnose sa njenim američkim partnerima.

"Nisam srećan zbog njihove reakcije, ali Vladu Srbije biraju građani Srbije. Ja poštujem volju naroda", rekao je Vučić.

On je rekao da je sa njim u Surčinu i predsjednik Republike Srbije Milorad Dodik, da se sa njim druži i dodao "pa šta s tim".

"Čuo sam ja i sa druge strane primjedbe, da imamo mnogo onih koji su eurofanatici i koji su za Amerikance, ali su ti bili toliko pristojni da o tome ne govore javno", rekao je Vučić.

On je rekao i da su predlozi za novu vladu stvar "kompromisa" i da u njoj nisu neki ministri koji su do sad bili iako to zalužuju pa će raditi neke druge važne poslove.

Takođe je naveo da nema vremena da se bavi domaćim političkim prilikama jer je posvećen važnim nacionalnim pitanjima i da su mu juče Ana Brnabić i Siniša Mali govorili o stranačkim stvarima ali da "nije dovoljno koncentrisan na to pa mu je ušlo na jedno uvo a na drugo izašlo".

Povodom reakcija na njegovo nedavno obraćanje da treba da se više radi, on je rekao da "voli radničku klasu ali ne i neradničku" i da kukaju oni koji žive deset puta bolje od radničke klase.

"Kod nas je popularno da se voli neradnička klasa. Pa se godišnje putuje 72 puta - Maldivi, Sejšeli i druge svjetske i evropske prijestonice", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније