Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ R.B. ]

13. 07. 2024. 17:03 >> 17:02
5
Čitaj mi:

PORUKA IZ EGIPTA

Vučić: Naoružavamo se, šta da čekamo - da nas neko zgazi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija "proprcionalno svojoj velični ne mala sila u proizvodnji municije, a što se oružja tiče proizvodimo neke složene sisteme koji nijesu beznačajni, ali smo još daleko od onog što bih želio da vidim".

"Mi se naoružavamo, svi se naoružavaju. Šta da mi čekamo - da nas neko zgazi, pa će sjutra izmisliti neki razlog. Prošli put su izmislili humanitarnu katastrofu, sljedeći put će da kažu - zato što imate više muškaraca crne kose nego plave, svejedno koji će razlog da izmisle. Kad si jači izmisliš razlog koji god hoćeš", rekao je Vučić, u Kairu, tokom posjete Egiptu.

On je naveo da je namjerno pravio ovakvu "parodiju jer su razlozi koje su navodili za agresiju na Srbiju bili ništa više nego parodija ali i tragedija za nas kao manje i slabije".

Prema njegovim riječima, svi u svijetu se naoružavaju, napominjući da oružje i municija "idu kao alva" na svjetskom tržištu jer se ništa tako puno ne traži.

"Šta god da proizvedete istog sekunda (se proda) samo stavite štambilj i ode. Šta god da proizvede bilo ko ode istog sekunda, ne može toliko da se proizvede (koliko se traži)", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније